-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Az Apex fejlesztői ígéretet tettek: Végleg leszámolnak a csalókkal

Talán nem is gondolnánk, hogy az Apex Legendsben is hatalmas problémát jelent a csalók tömeges jelenléte. Biztos, hogy kevesebb jut mint például a CS:GO vagy a Warzone meccseire, de így is megterhelő.

Számos játékos inkább abba is hagyta vagy teljesen vagy pedig részlegesen a játékot. Elmondásuk szerint különösen a 8. szezonra öntötték el a játékot a tisztességtelen seggfejek, így nagy részük egyszerűbbnek látta ha abbahagyja addig a rankedeket.

Ám ennek most remélhetőleg vége. Az Apex fejlesztői ígéretet tettek arra, hogy nem hagyják, hogy az ilyen emberek tönkretegyék a tisztességes játékosok élményeit. Már jelenleg is 600 csalót tiltottak, továbbá a furfangos konzolos RP farmolókat is kipakolták.

Conor Ford biztosította a közösséget arról, hogy a világ “minden Apex játékos szegletét” megtisztítják a rossz arcoktól és cheaterek nélkül megy tovább az élet.

Szerintetek is ennyire égető probléma ez az Apexben is? Mik a tapasztalatok?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI