27.8 C
Budapest
2021, július 27, ked

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Gyilkosság áldozata lett SOL, egy profi CoD Mobile játékos

Február 22-én életét vesztette Ingrid “SOL” Oliveira Bueno da Silva, egy brazil nemzetiségű Call of Duty Mobile játékos. SOL profi szinten űzte a játékot, halálhírét csapatának búcsúposztja szórta szét a világhálón.

A gyilkosságot egy Alves Costa nevű férfi követte el, aki különös kegyetlenséggel végzett áldozatával. A hírek szerint videofelvételt is készített tettérő, amit több internetes fórumon, többek között egy WhatsApp csoportban is megosztott az emberekkel. A felvételt eljuttatták a rendőrséghez, így sikerült őrizetbe venni a férfit.

Costa előre kitervelte tettét, egy rendőrségi felvételen hallható, hogy azt mondja “teljesen ép az elméje”, valamint hogy “pontosan ezt akartam tenni”.

A bíróság még nem hozott ítéletet, a rendőrségi vizsgálat még tart.

UPDATE: Rod Breslau újságíró szerint Alves Costa szintén játékos, akit “Flashlight” néven lehet ismerni Brazíliából.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );