Shroud: Ezt a három VALORANT ügynököt játszanám profiként

A Valorant ugyan tavaly nyáron jelent meg hivatalosan, a béta során már tavasszal elvarázsolta az érdeklődőket. Mára már esport ágazata is van a játéknak, s egy stabil játékosbázist is magáénak tudhat.

Több nagyobb influenszer is vissza-visszatér a címhez, Pokimane, Ninja, vagy éppen Shroud is rendszeresen streameli a lövöldét. Míg előbbi kettő kifejezetten tehetségesnek mondható, Shroud mégis kiemelkedik a tömegből. Ő ugyanis korábban profi Counter-Strike játékos volt, így legendásan jól lő. Imádják is a rajongói, amikor előveszi a Valorantot, ilyenkor ugyanis meg-megvillan a régi profi.

Épp ezért a nézői is sokszor rákérdeznek, hogy visszatérne-e mint profi Valorant játékos. Shroud szereti elhessegetni ezeket a felvetéseket, ugyanis ismeri az internet népét. Tudja, hogy ha félreérthetően fogalmaz, akkor máris mindenki azt fogja hinni, hogy valami készül a háttérben. S míg profi játékos karrierjét nem szeretné feléleszteni, pár kérdésen szeret elmélkedni.

Legutóbb arról kérdezték, hogy kik lennének azok az ügynökök, akiket a streamer szívesen mainelne, ha profi lenne. Shroud erre egyenes választ adott, valamint kiemelte, hogy valami egyszerűre lenne szüksége, ami nem dolgoztatja meg annyira az agyát játék közben.

„Jett, Reyna…. és Phoenix biztosan szórakoztató lenne.”

Ebből is látszik, hogy Shroud még mindig szeret bekerülni a highlight videókba, ugyanis csak és kizárólag Duelist karaktereket említett meg. Bár aki úgy lő, mint ő, jobban is teszi, ha nem a support szerepét tölti be.

Betöltés...
Keresés
Keresés