9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Történelmi pillanat – A Twitch beismerte, hogy hibázott

Az biztos, hogy roppant ritka Twitch pillanatnak lehettünk szemtanúi. Még tegnap reggel bannolták az igen népszerű Warzone streamert, Tommeyt, ismeretlen ok miatt, kb. a semmiből.

“Hát, ez asszem szívás?” – tweetelte zavarodottan a közvetítő.

Természetesen akárcsak Ő maga, rajongói is teljesen értetlenül álltak a dolog előtt, hiszen ez esetben tényleg semmi különös nem történt. “Egy abszolút érthetetlen indoklás jött, bármilyen videó vagy ismertető nélkül.”- panaszolja a streamer.

“Nem csak az előrehaladásomat vagy a növekedést akadályozzák meg ezzel, de a Warzone Tournamenten sem vehetek így részt… Nem tudom mit tegyek.” – osztotta meg tanácstalanul a nézőkkel Twitteren.

Ám ezután csodával határos módon a Twitch igen gyorsan reagálva küldött neki egy üzenetet, melyben elnézést kérnek, továbbá nyomatékosítják, hogy bizony ez a platform hibája volt. “We are free.”– kürtölte világgá Tommey.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI