9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Ilyen egy friss CS:GO felhasználó első MM-je ingyenes környezetben

Hatalmas meglepetés volt, amikor anno a Valve bejelentette, hogy a CS:GO ingyenesen is játszható lesz. Persze ezzel azonnal zöld utat adtak a csalóknak, ám így ott volt az esélye annak, hogy az ingyenes verzióhoz fognak inkább ragaszkodni a kellemetlenkedők.

Most már tudjuk, hogy sajnos nem teljesen néz ki így a helyzet, viszont azt határozottan kijelenthetjük, hogy az ingyenes verzió pontosan annyira kaotikus lett, mint amilyenre számítottunk. Egy kíváncsi CS:GO játékos készített egy új, ingyenes felhasználót, hogy megnézze, mi is történik egy MM-en ebben a speciális környezetben. A végeredmény magáért beszél:

I made a new account to see what it’s like to play comp for free. Not disappointed. from csgo

Botok, csalók és erőteljes grieferek lepik el az ingyenes szervereket, legalábbis az alacsonyabb szinteken biztosan. Szerencsére nem drága a fizetős CS:GO, a fenti szösszenet után pedig úgy gondolom, hogy az az egyetlen járható út.

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI