Megszólalt a köpködő FIFA profi: Az EA Sports tehet mindenről

Kurt ‘Kurt0411’ Fenech egy kifejezetten tehetséges FIFA játékosnak számított. Ám egy versenyen teljesen kikelt magából, s ország-világ előtt leköpte az EA Sports logóját. Természetesen a kanadaiak ezt nem hagyhatták annyiban, egy életre eltiltották a srácot minden EA játéktól. A felívelő FIFA karrier tehát egy pillanat alatt kettétört.

Lassan egy évvel a tiltása után Kurt még mindig el van vágva minden EA játéktól, így a FIFA 21-et sem próbálhatta. Mármint hivatalosan, valószínűleg a háttérben nyüstöli a játékot. Ezt az egyik legújabb videója is bizonyítja, ugyanis egy nagyobb pihenő után ismét beleállt az EA Sports-ba.

Korábban azért vágta őt ki a kanadai cég, mert szerintük Kurt0411 hozzáállása és viselkedése nem tett jót a közösségnek. A korábbi profi viszont úgy gondolja, hogy most sokkal rosszabb a helyzet, mint korábban volt.

Erről videót is készített, amiben arról beszél, hogy az EA Sports a felelős azért, mert „toxic” a FIFA közösség. A cégnek kellene tennie a kellemetlenkedők ellen, ám nekik csak az a fontos, hogy a nap végén befolyjon a sok millió dollár a mikrotranzakciókból.

Kurt a dán csodagyerekről is beszélt. Sajnálja, hogy végül megtört a győzelmi széria, mert így már szerinte nincs miért izgulni a FIFA kapcsán.

Betöltés...
Keresés
Keresés