7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Taktikai beavatkozó egységet hívtak Nate Hillre Fortnite-ozás közben

A swatolás (swatting) már sajnos évek óta ismert jelenség. Legfőképpen Észak-Amerikában “játszadoznak” ezzel a rosszakarók, ha kiderül egy híresebb streamer házszáma. Ilyenkor terrorveszélyt jelentenek be telefonon, amit a hatóságoknak kötelességük komolyan venni. Ezért is érkezik házhoz ilyenkor egy taktikai beavatkozó egység (SWAT), akik természetesen a legrosszabbra készülnek. Állig fel vannak fegyverkezve.

Korábban már több haláleset is történt ezekből a “csínyekből”, így egy időre úgy tűnt, hogy a társadalom megtanulta, hogy mindez nem játék. Nos, Most Nate Hill az élő példa arra, hogy vannak még hülyék közöttünk.

A streamer éppen Fortnite Battle Royale-t közvetített a nézőinek, amikor megjelentek a hatóságok.

A streamer gyorsan otthagyta a nézőit, hogy bizotsítja a kiérkező taktikai egységeket arról, hogy nincs veszély és együttműködik. Végül Twitteren nyugtatott meg mindenkit, leírta, hogy biztonságban van, nem történt gond.

Félelemetes, hogy még mindig van, aki más testi épségével szórakozik…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI