-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Taktikai beavatkozó egységet hívtak Nate Hillre Fortnite-ozás közben

A swatolás (swatting) már sajnos évek óta ismert jelenség. Legfőképpen Észak-Amerikában “játszadoznak” ezzel a rosszakarók, ha kiderül egy híresebb streamer házszáma. Ilyenkor terrorveszélyt jelentenek be telefonon, amit a hatóságoknak kötelességük komolyan venni. Ezért is érkezik házhoz ilyenkor egy taktikai beavatkozó egység (SWAT), akik természetesen a legrosszabbra készülnek. Állig fel vannak fegyverkezve.

Korábban már több haláleset is történt ezekből a “csínyekből”, így egy időre úgy tűnt, hogy a társadalom megtanulta, hogy mindez nem játék. Nos, Most Nate Hill az élő példa arra, hogy vannak még hülyék közöttünk.

A streamer éppen Fortnite Battle Royale-t közvetített a nézőinek, amikor megjelentek a hatóságok.

A streamer gyorsan otthagyta a nézőit, hogy bizotsítja a kiérkező taktikai egységeket arról, hogy nincs veszély és együttműködik. Végül Twitteren nyugtatott meg mindenkit, leírta, hogy biztonságban van, nem történt gond.

Félelemetes, hogy még mindig van, aki más testi épségével szórakozik…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI