7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Út a végleges Twitch ban felé – Indiefoxx visszatért és újra meztelenkedik

Már több alkalommal is beszámoltunk nektek arrólsőt, legutóbb épp tegnapelőtt -, hogy Indiefoxx egyszerűen nem bírja magán tartani a ruháit, ami miatt természetesen a Twitch megállás nélkül bannolgatja.

Ma délelőtt gondoltam a reggelim közben felnézek a platformra, hátha találok valami érdekességet. Mit gondoltok, mit találtam? Az arcomba vágtak Indie mellei, megint csak fehérneműben, újra tele irkálva a feliratkozók nevével.

A kérdésem pedig: miért? Látszólag ezekből az emberekből él, hiszen bármikor néztem rá eddig a csatornájára, 3-5000 ember csorgatta nyálát az unalmas és tartalom nélküli műsorra. A Twitch előzőleg már egyértelműen figyelmeztette, hogy a sorozatos kis időtartamú tiltások végül egy végleges bant eredményeznek majd.

Úgy tűnik kifejezetten nem érdekli, sőt, még tetszik is neki a helyzet, hiszen volt arca oda írni a közvetítés alá, hogy ő bizony a BAN CHAMPION és hogy visszatért. Meglátjuk majd, hogy a Twitch is ennyire örül-e neki és hogy ezúttal meddig tart “pályafutása”.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI