11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Bejelentették az első ténylegesen open-world Pokémon játékot

Minden Pokémon rajongó ünnepel, ugyanis elstartolt a Pokémon 25th Anniversary esemény. Vagyis hivatalosan most lett (vagyis lesz 27-én) 25 éves a Pokémon-széria, ezért a Nintendo és a Game Freak speciális bejelentéssel készült.

A generációkat (és egyéb kiegészítőket) felvonultató bevezető után az érdeklődők nyakába szakadt az újdonság. Bejelentették a legújabb játékok érkezését.

Többek között egy új, a Sinnoh régióban játszódó open-world epizódot, a sokak által várt Pokémon Legends: Arceus-t.

A játék az első Pokédex megszületése előtt játszódik, vagyis mi leszünk azok a kalandozók, akik először gyűjtenek átfogó információkat a vadon élő Pokémonokról. Az akció RPG-nek nevezett játékban a legendás Arceusról is sok mindent megtudhatunk majd. Érdemes lesz várni a megjelenést!

Mindemellett befutott a kötelezőnek tekinthető Diamond és Pearl verziók remake-jének bejelentése is. Még idén megérkezik a Brilliant Diamond és a Shining Pearl. Bár jól látszik, hogy nem a Game Freak, hanem az ILCA felel a fejlesztésért…

Viszont a Pokémon franchise első open-world epizódja már 2022 elején a Switch gépünkben landolhat!

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI