7.2 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Érdekes részletek derültek ki a legújabb Fortnite videóból

Sosem gondoltuk volna, hogy ilyen határozottan rááll a horror-vonalra az Epic Games, de az aktuális szezon mindent átírt. The Walking Dead szereplők, Predator, s már Ripley és a Xenomorph is játszható karakterek a híres Battle Royale-ban.

Nagyon úgy fest, hogy az Epic megtalálta azt a formulát, ami a legtöbb pénzt hozza a házhoz. Az elmúlt egy évben ugyanis felgyorsult a kollaborációs tartalmak gyártása, lassan már minden nagyobb franchise képviseltette magát a játékban.

A legújabb együttműködés az Alien-filmek legendás főszereplőjét, Ellen Ripleyt, valamint az ikonikus szörnyet, a Xenomorphot hozta el a játékba. Őszintén szólva utóbbival kapcsolatban szkeptikus voltam, viszont a játékbeli modell részletessége, na meg az irtózatosan menő farok Back Bling kilóra megvett.

Agent Jones newest appearence has some interesting details from FortNiteBR

A bemutató videóban láthatjuk, ahogy Ripleyt egy szorult helyzetből rántja ki Jonesy, s így kerül át a Battle Royale világába a két karakter. Jones ügynök viszont most igazán rendhagyóan néz ki, gyakorlatilag az összes eddigi kollabból visel magán valamit. A Mandalorian mellvértje, Snake Eyes tetoválása, vagy éppen Ryu fejpántja. Ez is azt jelzi, hogy semmi sem történik véletlenül, s hogy ennek a sok együttműködésnek még a szezon végén biztosan nagy szerepe lesz. (Már nagyon érik egy Agen Jones Outfit megjelenése!)

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI