Komoly szenvedés volt FIFA meccset indítani a napokban

Sosem nevezhettük stabilnak az EA Sports szervereit, ám az utóbbi napokban igencsak kitett magáért a kanadai cég. Folyamatos kapcsolatproblémák, kellemetlenül akadozó teljesítmény és teljes matchmaking zárlat jellemezte a FIFA 21-et.

Körülbelül egy nappal ezelőtt temérdek hibajelentés érkezett az EA Sports felé, a játékosok ugyanis azt tapasztalták, hogy a szolgáltatás nemigen akarja őket beengedni a fiókjukba. A hivatalos FIFA Direct Twitter oldal reagált is a visszajelzésekre, megnyugtatták a közösséget és biztosítottak mindenkit arról, hogy dolgoznak a hiba javításán.

Aztán jött a feketeleves, a javítás mégsem olyan egyszerű. Pár órával a javítás bejelentése után az EA Sports lelőtte a FIFA Ultimate Team meccskeresését, így senki sem tudott játszani a játékkal.

A fix az istenért sem akart elkészülni, a FIFA Direct Communication pedig nem győzte húzni az időt. A játékosok viszont egyre türelmetlenebbek lettek.

Végül magyar idő szerint péntek (02.26.) hajnalban az EA bejelentette, hogy szerver karbantartást kell végezniük annak érdekében, hogy javíthassák a játékot érintő kritikus hibát. Ráadásul még ez is több mint egy órát vett igénybe, így ezzel már közel egy napja használhatatlan volt a FIFA 21.

Ha minden igaz, mostanra már minden tökéletesen működik. Az egyetlen gond csak az, hogy a játékosok temérdek időtől estek el, s sokan már a kompenzációért kampányolnak. Hogy lesz-e bármilyen kárpótlás, sajnos még nem tudni.

Betöltés...
Keresés
Keresés