7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Már tudjuk, hogy mikor érkezhet legkorábban az új Warzone map

Végre megérkezett a Black Ops Cold War és a Warzone legújabb szezonja. A dzsungeles tematikával megáldott Battle Pass mellé több érdekes terület is érkezett, például egy zombikkal teletömött hajó is.

A friss tartalom viszont nem jelenti azt, hogy Verdansk biztonságban van. Korábban egy halom atomtöltetet találtak elrejtve a pálya felszíne alatt. Ezek viszont még mindig ott csücsülnek, komoly fenyegetést jelentve.

A VGC News értesülései szerint nemhogy nincs biztonságban Verdansk és populációja, hamarosan teljesen meg is semmisülhet. Ez a rendhagyó esemény pedig valószínűleg április környékén fog megtörténni a leakek szerint. Ekkor Verdansk valószínűleg megszűnik létezni, a Warzone pedig egy új, Black Ops Cold War tematikájú pályára vándorol át.

Természetesen ezek csak találgatások, de ha új pályát szeretne élesíteni a fejlesztőcsapat, azt jelenleg úgy néz ki, hogy áprilisban fogják megtenni.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI