7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

PUBG, CoD és Fortnite gyilkos címmel állt elő a Square Enix

Pontosabban csak szeretnék, ha ez lenne a valóság. A héten került megrendezésre a legújabb State of Play, aminek keretein belül a Square Enix bejelentette, hogy iOS-re és Androidra Battle Royale játékot készítenek. Ezzel egyenes ági kihívója lett a Fortnite és a PUBG mobil portjának. Valamint bekavarhatnak a Call of Duty: Mobile játékosbázisába is.

Ráadásul ha már ott jártak, hogy Battle Royale-t készítenek, a stúdió egyik leghíresebb franchise-ának a világába, a Final Fantasy-sorozatba ültették a játékot. S a lúd az bizony kövér is ebben az esetben, a Final Fantasy VII univerzumában fog játszódni.

A The First Soldier még idén megjelenik az említett két platformra. Valószínűleg ingyenes játékról beszélünk, itt is a mikrótranzakciók hozzák majd a pénzt a házhoz.

A PUBG és a CoD Mobile hatalmas sikernek örvend, míg a Fortnite Battle Royale komoly mennyiségű játékost bukott az Apple-fiaskó során. Eleinte furcsálltuk, de könnyen lehet, hogy lesz keresnivalója a Final Fantasy Battle Royale-nak a mobilpiacon. Ki tudja, később lehet a nagyobb gépeken is felbukkan majd…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI