9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Ezekre a Season 2 landing spotokra esküsznek a Warzone játékosok

A napokban elindult a Black Ops Cold War és a Warzone legújabb szezonja. Valószínűleg többeknek vannak még ismeretlen területek és újítások a Battle Royale módban, így az úgynevezett “meta” is még kialakulóban, vagy éppen átalakulóban van.

Az új területek át szokták írni a játékosmozgási szokásokat, így a landolási helyek (landing spotok) trendje sem állandó. Mindezeket a játékosok céljai is befolyásolják, ugyanis vannak, akik nyerni akarnak, de olyanok is megtalálhatók a várókban, akik például csak a küldetések teljesítése miatt lépnek be.

Az aktuális szezon első néhány napját figyelembe véve a következő helyszíneket tudnánk kiemelni a visszajelzések alapján:

Legjobb Solo kiindulópont

A Dam még mindig nagyon jó start tud lenni. Bőven van loot és relatíve kevesen választják. Egy-egy lézengő emberrel lehet csak találkozni a játékok elején errefele.

Legjobb landolási pont csapattal

Több személyes játék során sajnos a lehetőségek is limitáltak. Így ha azt szeretnénk, hogy mindenkinek jusson a jóból, olyan helyre kell menni, ahol sokan tanyáznak. Belőlük felszerelést és temérdek pénzt szerezhetünk.

A legjobb kiindulópont, ha nyerni szeretnénk

Prison egy jól felszerelt része Verdansknak, viszont rettenetesen nehéz onnan jól rotálni. Ezért is választják kevesen, ugyanis ha a kör a pálya túl oldalára esik, akkor őrülten sokat kell rohanni azért, hogy egyáltalán meccsben maradjunk. Cserébe kevés játékos jár arra és ha a kör is nekünk kedvez, megbújni sem lehetetlen a börtönben. Egyértelműen innen a legnyugisabb játszani.

Ha a killek halmozása a cél

Itt minden új terület játszik, ugyanis az újdonság hihetetlenül nagy erővel vonzza a játékosokat. Viszont egyértelműen a Vodianoy a legkiemelkedőbb ezek közül is, itt ugyanis még zombikkal is találkozhatunk. Ha szeretnénk a fél szervert egy pillanat alatt kiiktatni, akkor az új Shipwreck területre érdemes ugrani, elvégre mostanában mindenki más is ezt teszi…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI