9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

FIFA Sniper #2: Megtaláltuk a FIFA 21 legnagyobb üzletét

 

Az Ultimate Teamben azoknak vannak a legjobb csapatai, akik milliókat költenek a játékra, vagy betéve ismerik a piacot. Tudják, hogy kikbe kell befektetni, s azt is ismerik, hogy a különféle promóciókra hogyan reagálnak a játékosok.

A piacoláshoz szerencse is kell, ugyanis vannak olyan játékosok – mint például én -, akik hatalmas blődségeket követnek el egy-egy játékos listázása közben. Véletlenül kimarad egy nulla, vagy éppen “X” helyett “Y”-t írunk az árcédulára. A szemfüles keselyűk pedig köszönik szépen, egy pillanat alatt már viszik is az értékes portékát bőven áron alul.

Most összegyűjtöttük a hét legjobb üzleti húzásait. Íme a FIFA Sniper legújabb gyűjtése:

Virgil Van Dijk TOTY – Itt bizony nagyon fájhat az a lehagyott nulla.

Eric Cantona – A francia legenda sokak kedvence. Viszont, ha jó időben Bidelünk rá, bizony akár egy milliót is lehet spórolni. (PC-n lett lőve a kép)

Eusébio – A portugál legenda az egyik legkedveltebb ikonja a játéknak. Általában meg is  kérik az árát, ám ezúttal lemaradt egy nulla az árcéduláról. Ez lehet a FIFA 21 egyik legnagyobb piaci buktája…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI