9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Kíváncsi vagy, hogy melyik az 5 legritkább LoL skin?

Szinte az összes nagyobb játékban igen nagy piaca van a különböző kozmetikumoknak. A játékosok hihetetlen összegeket képesek kiadni egy-egy darabért, de borsos áruk ellenére azért általában bármikor megszerezhetjük őket, hiszen a “hozzáférés” adott.

Vannak azonban olyan skinek is, amikhez nagyon nehéz hozzájutni, hiszen olyan ritkák, hogy tulajdonosaik hatalmas értékük ellenére is inkább megtartják őket. Nézzük, hogy a League of Legends-ben mely skinek a legritkábbak:

5. King Rammus

Miért ritka? Csak és kizárólag azok a játékosok kapták meg, akik részt vettek a Lol zárt bétájában. Az összes account közül mindössze 0.749% birtokolja.

4. PAX Twisted Fate

Miért ritka? Csak azok kapták meg, akik a 2009-es PAX (Penny Arcade eXpo) eseményen részt vettek. Az összes account közül mindössze 0.390% birtokolja.

3. Young Ryze (Human Ryze)

Miért ritka? Csak azok kapták meg, akik előrendelték a League of Legends Collector’s Editiont. Az összes account közül mindössze 0.298% birtokolja.

2. Black Alistar

Miért ritka? Csak azok kapták meg, akik előrendelték a League of Legends Collector’s Editiont (nem mindegyikhez ez a skin járt, volt ahol a 3. helyezett). Az összes account közül mindössze 0.258% birtokolja.

1. Rusty Blitzcrank

Miért ritka? Nagyon gyorsan eltávolították őt a shopból. Az összes account közül mindössze 0.206% birtokolja.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI