18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Kíváncsi vagy, hogy melyik az 5 legritkább LoL skin?

Szinte az összes nagyobb játékban igen nagy piaca van a különböző kozmetikumoknak. A játékosok hihetetlen összegeket képesek kiadni egy-egy darabért, de borsos áruk ellenére azért általában bármikor megszerezhetjük őket, hiszen a “hozzáférés” adott.

Vannak azonban olyan skinek is, amikhez nagyon nehéz hozzájutni, hiszen olyan ritkák, hogy tulajdonosaik hatalmas értékük ellenére is inkább megtartják őket. Nézzük, hogy a League of Legends-ben mely skinek a legritkábbak:

5. King Rammus

Miért ritka? Csak és kizárólag azok a játékosok kapták meg, akik részt vettek a Lol zárt bétájában. Az összes account közül mindössze 0.749% birtokolja.

4. PAX Twisted Fate

Miért ritka? Csak azok kapták meg, akik a 2009-es PAX (Penny Arcade eXpo) eseményen részt vettek. Az összes account közül mindössze 0.390% birtokolja.

3. Young Ryze (Human Ryze)

Miért ritka? Csak azok kapták meg, akik előrendelték a League of Legends Collector’s Editiont. Az összes account közül mindössze 0.298% birtokolja.

2. Black Alistar

Miért ritka? Csak azok kapták meg, akik előrendelték a League of Legends Collector’s Editiont (nem mindegyikhez ez a skin járt, volt ahol a 3. helyezett). Az összes account közül mindössze 0.258% birtokolja.

1. Rusty Blitzcrank

Miért ritka? Nagyon gyorsan eltávolították őt a shopból. Az összes account közül mindössze 0.206% birtokolja.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI