Pornósokat megszégyenítő közvetítést nyomott a Fortnite streamer

A Twitch partner és Fortnite streamer ‘alinaarose’ legutóbbi közvetítése kicsit más vizekre evezett, mint egy kellemes délutáni játék stream. Biztosan mindenki belebotlott már vagy véletlenül vagy szándékosan egy-egy ASMR videóba.

Ezeknek a videóknak eredeti célja az, hogy ilyen-olyan hangokat generálnak a tartalom készítők egy speciális mikrofon segítségével, amely megnyugtatóan hat a nézőkre és segít oldani a szorongást. Ám, ahogy várható volt, hamar elment az egész a szexualitás irányába.

Azt is tudhatjuk már, hogy a Twitch szabályzata nagyjából nulla szexualitást tolerál, bár teljesen érthető okokból. Érdekes ugyanakkor, hogy az egy szál semmiben melleit mutogató testfestés meg persze belefér, mert hogy az ART. 

Tehát ‘alinaarose’ úgy gondolta, hogy ő is felszáll az ASMR vonatra egy társával együtt, aztán kicsit elment más irányba a dolog. “Oh, yes, Daddy”– suttogta a speckó mikrofonba, és hirtelen a nézők azt sem tudták, hogy melyik weboldalon vannak.

Természetesen ezután nem is kellett sokáig várni, a Twitch immáron negyedik alkalommal bannolta a hölgyet, amiért társához, Indiefoxxhoz hasonlóan Ő sem nagyon tud viselkedni. “Hát, ez van. Csak így próbáltam még több pénzt keresni, hiszen borzasztó szegénységben nőttem fel…” – irta Twitteren a tiltásra reagálva.

Betöltés...
Keresés
Keresés