A FIFA Ultimate Team történetének legerősebb lapjai – 2. rész

Nem biztos, hogy sokan emlékeznek rá, de az Ultimate Team módot legelőször a 08-as verzióban próbálhattuk ki. Ez azt jelenti, hogy idén már 13 éves lesz az EA Sports pénznyelője, így pedig bőven van miről beszélni a FUT történetéből. Volt itt beadásokon alapuló meta, vagy éppen hosszú előreívelésekre és futóbolondokra építő időszak is.

Most egy kisebb nosztalgia keretein belül visszatekintünk az elmúlt évek metáira és listázzuk a legőrültebb lapokat, amik megjelentek az Ultimate Team ernyője alatt.

Emmanuel Mayuka – FIFA 13

Sokan ódzkodnak a Silver kártyáktól, pedig minden évben van olyan kártya, ami őrületesen erősnek számít, mert valami nem stimmel vele. Mayuka a FIFA 13 Ultimate Teamben pontosan ilyen volt. Ha megjelent a töltés közben, már lehetett érezni, hogy bajban vagyunk. A 90-es Pace 150-nek érződött, míg a 67-es Shooting ellenére mindent belőtt. Bizony, mindent!

Alexandre Lacazette TOTS – FIFA 17

A FIFA év végi promója, a Team of the Season az adott verzió legjobbjait hozza el a rajongóknak. Viszont bizonyos esetekben őrületes és megállíthatatlan lapok jelennek meg az esemény során. A FIFA 17-ben ilyen volt Lacazette TOTS kártyája. A rémálmaimban még mindig látom cikázni a védőim között…

Mario Balotelli EMOTM – FIFA 12

Mario Balotelli egykoron még hatalmas sztárnak, s a világ egyik legjobb csatárának számított. Az olasz az EB-n is sokszor megvillant, a németek elleni teljesítménye miatt European Man of the Match lapot kapott a FIFA 12 Ultimate Teamben. Ez a kártya viszont mindent tudott, amit akkor egy támadónak kellett. Erős volt, villámgyors, kiválóan fejelt és mindent belőtt, amit csak lehetett. Még mindig várom ennek a verziónak a Moments kártyáját!

Zlatan Ibrahimovic TOTY – FIFA 14

Zlatan egy élő legenda. A svéd ugyan magára haragította az EA Sports-ot idén, ám volt időszak, amikor még a kanadaiak hajlandók voltak értékelni a svéd teljesítményét. Ilyen volt például a 14-es időszak, amikor egy őrületesen erős Team of the Year lappal áldották meg. Őrületesen erős 99-es in-game statok villogtak a lapon a kulcskategóriákban, amit még egy 5 csillagos Skill Moves adat is tovább színesített. Azóta is a FIFA Ultimate Team történetének egyik legjobban teljesítő lapjának számít, őrületes volt!

Daniel Sturridge – FIFA 15

Minden évben van olyan arany kártya a játékban, amit iszonyatosan túltolnak a fejlesztők, s akár még az év végén is metának számíthat. A FIFA 15-ben Daniel Sturridge alap kártyája volt ilyen. Ezekkel a statokkal és a játékbeli teljesítményével a játékmód történetének egyik legjobbja lett.

Betöltés...
Keresés
Keresés