7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

“Ez nem a PUBG 2” – Rossz hír érkezett az új PUBG-ről

Ezek nem azok a droidok, amiket kerestünk.

Nemrég érkezett a hír, mi szerint egy vadiúj PUBG érkezett. Első körben kizárólag mobileszközökön érhető el az előrendelés, de ez ne szomorítson el senkit, ugyanis egy ingyenes játékról van szó, csupán ezen funkció segítségével már az első másodperctől kezdve élveheztjük a PUBG: New State által nyújtott izgalmakat.

A bejelentés után mindenki tátott szájjal várta az újabb fejleményeket, amire nem kellett túl sokat várni, mint kiderült ugyanis ez nem a széria várva-várt második része, hanem egy teljesen különálló játék, ami egy kicsit előrerepít minket az időben és a jövőben élhetjük át a battle royale stílus adta izgalmakat.

A népszerű szivárogtató, PlayerIGN szerint a PUBG 2 még mindig készülőfélben van és jó esetben is csak 2022-ben kapjuk majd készhez az új részt, amit PC-n és konzolon egyaránt élvezhetünk majd. Aki tehát a PUBG 2-t várta, annak rossz hírrel zárult a mai nap, viszont ettől függetlenül könnyen lehet, hogy a PUBG: New State is nagyobb sikereket fog elérni.

Ti előtöltöttétek már?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI