Tényleg? – Bill Gates szerint az Android megbízhatóbb, mint az iPhone

A 65 éves üzletember, Bill Gates nemrégiben közölte, hogy bizony az Android sokkal jobb, hiszen szavait idézve: “rugalmasabbak azt illetően, hogy a szoftverek hogyan kapcsolódnak az operációs rendszerhez”.

Nos, egyéni véleményemet tekintve egy Andorid rendszerrel felszerelt készüléket tényleg nem lehet összehasonlítani egy almás telefonnal. Miért? Míg az előbbit megállás nélkül “takarítgatni” kellett és a tárhellyel bajlódni, majd imádkozni, hogy kérlek, ne fagyj le pont most. Az utóbbinál egyikkel sem volt egyszer sem problémám a sok év alatt.

A csúcskategóriás, fél-és egy millió forintos készülékeket most figyelmen kívül hagyva, az is igaz, hogy az Apple mobilok sokkal borsosabb áron juthatnak hozzánk, ám az előbbiek figyelembe vételével ez mégis teljesen elfogadható. Az üzletember mondandójához hasonló vélemények gond nélküli elfogadása előtt érdemes átgondolni, hogy milyen érdekek fűzhetik az illetőt a pártolt “telefonokhoz”.

Példának okáért megemlíthetnénk, hogy sok androidos készülékgyártó számos Microsoft szoftvert telepít elő mobiljaira, ami Gates szerint “nagy könnyebbséget jelent neki”. Ezután még azt is megemlítette, hogy számos hozzátartozója és kollégája iPhone készülékeket használ, ám a miért kérdésre inkább elhagyta a választ.

Természetesen a cikk tartalma egyéni tapasztalatokon alapul, mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi a jobb és miért, itt inkább arról van szó, hogy érdemes a hasonló kijelentések mögé nézni néha.

Betöltés...
Keresés
Keresés