9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Óvatosan a Warzone Gulággal, szellemek rohangálhatnak az arénában

A Warzone egy kiváló, ámde közel sem hibátlan Battle Royale játék. Korábban az Infinity Ward felelt a karbantartásáért, ám ma már a Treyarch és a Raven Software a fejlesztő. A váltás javulást ígért, viszont a gyakorlatban sajnos ezt még nem sikerült összehozni.

Múlt héten elindult az új szezon is, amivel temérdek újdonság szakadt a nyakunkba. S ahogy az lenni szokott, bizony játékhibában is bővelkedett a hatalmas frissítés. Egy-kettő emészthetőnek tűnt, de jelent meg olyan is, amit még most sem tudunk megemészteni. A főszerepben a Gulág.

Az utolsó mentsvárként létező Gulág egyébként sem stresszmentes, ugyanis az 1v1 arról dönt, hogy ki játszhat tovább a győzelemért. Viszont mi van akkor, ha a rendszer teljesen megszédül és véletlenül három embert terel össze az arénában? Nos, káosz!

Íme egy példa a hibára. A videót készítő szerencsés volt, ugyanis a bug által létrehozott “szellem” csupán csak pár másodpercre volt látható az összecsapás elején. Ám láttunk olyat is, hogy az ellenfél oldalán rohangált az “odaégett ellenfél”, ami pedig elterelte az egyik játékos figyelmét.

Jó lenne, ha az ilyen kulcshelyzetek legalább jól működnének, mert egy-egy ilyen jellegű hibára akár egy teljes kör is rámehet.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI