7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

A nap vesztese: Szinte ingyen váltott gazdát egy AWP Fade

Elég divatosnak számít manapság az AWP Fade. Korábban már foglalkoztunk is azzal, hogy racionálisan mennyi esélyünk van szerezni egyet. Nos, azt kell, hogy mondjuk nem sok.

A skin jobb pillanataiban 1600 és 2000 dollár között mozog, de stabilan 1000 dollár körül teljesít a piacon. Még akkor is ér vagy 300 ezer forintot, amikor bedől az ára. Vagyis nem csoda, hogy sokan azért küzdenek, hogy essen egy Factory New a ládából.

A napokban viszont valaki oltári nagyot bukott egy AWP Fade-en. Vagy egy kellemetlen tréfa áldozata lett valaki, vagy sikerült a lehető legrosszabb helyre rakni azt a bizonyos tizedesvesszőt.

Egészen pontosan 7 dollárért és 16 centért talált új gazdára a szóban forgó skin. Ha megnézzük, hogy utána hova ugrott fel az ára a skinnek, akkor láthatjuk, hogy a közel 500 ezer forintos profit helyett itt csupán 2100 forint került jóváírásra az érintett számláján.

Ez az eset pedig a CS:GO történetének egyik legnagyobb piaci buktája lett egy pillanat alatt…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI