7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

A VALORANT új ügynöke már megjelenése előtt nerfet kaphat

Ma már korábban beszéltünk nektek arról, hogy Shroud szerint – bár nem csak szerinte -, a VALORANT új ügynöke kissé túl erősre sikeredett.

Mivel az előzőekben már részletesen kifejtettük, hogy miért, nem mennénk túlzottan bele, viszont a lényeg annyi, hogy egyik képességének a segítségével pontosan látja hogy hova került, vagy kerül éppen a Spike.

Természetesen ez a közösségnek sem tetszik, szerintük is abszolút elrontaná az egész játékot, ha valóban ebben a formában kerülne be a játékba a holnapi nap folyamán. A Riot Games azonban hihetetlenül gyorsan reagált a probléma.

“Nem szeretnénk, hogy megtörténjen a baj, ezért máris keressük a lehető legjobb megoldást…” – válaszolt a kétségbeesett játékosnak a VALORANT fejlesztője egy Reddit bejegyzés által.

Sajnos arról nem beszéltek, hogy pontosan mit fognak változtatni, vagy hogy ez még megjelenés előtt megtörténik-e, vagy csak utána…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI