7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Ilyen amikor Liverpool játékos Everton In-Formot nyit Fifában

A futball világában nem minden esetben beszélhetünk barátságokról. A rivális klubok ellentétei mind a mai napig a legnagyobb húzóerővel rendelkeznek. Ilyen összecsapás a Real Madrid – Barcelona, a Manchester City – Manchester United, a Milan – Inter, vagy éppen a Liverpool – Everton.

Utóbbi esetében idén nagy tettet vitt véghez az Everton. 1999 után először nyertek idegenben a Liverpool otthonában.

A napokban Diogo Jota, a Liverpool fiatal portugál klasszisa streamelt FIFA 21-et, s éppen pakkokat nyitogatott a nézőivel. Az egyik csomagból viszont olyan játékos esett, aminek nem igazán örült a játékos.

Érezte, hogy nem lesz riválisának helye a csapatában, így nevetve a Quick Sell lehetőségre rántotta a kontrollerét. Szórakozottan pedig ki is törölte Keane-t a csapatából, ezzel 10 ezer Coinnal megdobva a felhasználójának egyenlegét.

Ez Michael Keane második In-Form lapja, s jelenleg 30 ezer Coin körül talál gazdát a piacon. Jota viszont a különbözetet most feláldozta a rivalizálás oltárán.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI