7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Leak: A közösség kérte, megkapta – Női Midas skin jön a Fortnite-ba

A Fortnite Chapter 2 második szezonja több szempontból is ikonikussá vált. Többek között azért, mert irdatlan hosszú volt, másrészről pedig azért, mert legendás, s azóta is közkedvelt karaktereket vonultatott fel. Többek között Midas is ekkor bukkant fel, ő az, aki megpróbálta megállítani a Vihar terjedését. Persze ez nem sikerült és csak nagyobb káoszt okozott, de annyira megkedvelték őt a játékosok, hogy később zombiként visszatért Authority-be, mint Boss karakter.

Még szintén az új felvonás második szezonjában, egy érdekes töltőképernyő bukkant fel a kliensben. Egy női Midast ábrázolt, akit azóta is vártak a rajongók. S pont mikor már elfelejtettük volna, az Epic Games egy Bundle formájában élesíti a kliensben.

MariGold a “GoldenTouch” Bundle részeként fog megérkezni a Fortnite-ba. Jár majd mellé ajándék V-Buck, na meg egy speciális stílus, Harvesting Tool és Back Bling is.

Azt nem tudjuk, hogy pontosan mikor fog megérkezni MariGold a játékba, de ha tényleg szeretné az Epic még az aktuális szezonban élesíteni, akkor március 15-e előtt kell számítani a csomag megjelenésére.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI