-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Nessaj felelősségteljesebb nevelésre szólította fel a szülőket

Az egyik széles körben ismert hazai videós, Nessaj, aki sok különböző témában készít tartalmat, nemrégiben egy igen érdekes levelet kapott. Az e-mail az egyik néző csalódott édesapjától érkezett.

“Sohasem jutott eszébe, hogy elszégyellje magát, amiért ilyen trágárul beszél a videóiban?” – írta az úriember, aki ‘egy kiábrándult szülő’ névvel szignózta a kellemes hangvételű üzenetet.

Ezután tovább olvastam a Twitter bejegyzésben közzétett választ is, amelyet Nessaj adott és megmondom őszintén, roppant szimpatikusan nyilvánult meg: “Sohasem jutott eszébe, hogy felügyelje mit nézhet és mit nem?”

Pontosan, ott a pont. Az, hogy egy 10-15 éves gyereknek “NEM KELLENE” ilyen tartalmakat néznie, és mégis néz, az kinek a hibája? Természetesen a szülő feladata az, hogy ha úgy gondolja, ez a tartalom nem való a saját gyermekének, korlátozza a megtekinthető weboldalakat.

Esetleg üljön le velük beszélni arról, hogy miket nem nézhetnek. Számtalan módszer létezik még erre, nem szeretném ezzel untatni az olvasót, a gyermeknevelési tippeknek megvan a saját fóruma. Ellenben fontosnak érzem kiemelni azt, hogy NEM a tartalomgyártó feladata a gyereknevelés.

(FONTOS: Nyilvánvalóan vannak olyan szélsőséges cselekvések és témák, amire nemcsak a gyermekeket, hanem senkit sem szabad buzdítani és tilos róla tartalmat gyártani. Itt nem ezekről beszélünk.)

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI