Shroud egyáltalán nem boldog az új VALORANT ügynök láttán

A Riot Games a napokban hivatalosan is bemutatta a Valorant legújabb ügynökét. Astra nem egy agresszív gyilkosságokat halmozó ügynök lesz, hanem sokkal inkább egy olyan karakter, aki irányítja a csapatot, valamint megnehezíti az ellenfelek dolgát.

Az ultija például egy egész pályarészt képes elvágni egyenes vonalban, ami rettentően hasznos lehet mind támadásban, s mind pedig védekezésben. Eddig kevés olyan ügynökkel találkozhattunk, akivel mindkét oldalon képesek lehetünk ugyan olyan hőfokon játszani.

Shroud a Twitch egyik legjobban kedvelt tartalomgyártója és az FPS játékok nagy szakértője. Korábban profi Counter-Strike-kal kereste a kenyerét, ma viszont már „csak”, mint streamer számíthatnak rá a rajongók. Viszont a szakértelme még mindig óriási, épp ezért érdemes figyelni a meglátásaira.

Első nekifutásra Astra képességei nem nyűgözték le a streamert, úgy gondolja, hogy összességében jó helyzetben van a látottak alapján Astra. Viszont az ügynök egyik képességének van egy bónusz hatása, ami Shroud szerint őrületesen erőssé teheti a karaktert.

Az asztrális formában gyakorlatilag láthatjuk, hogy a pályán pontosan hova került, vagy éppen hova kerül a bomba.

Ez az infó pedig ebben a játékban aranyat érhet, s a streamer úgy gondolja, hogy nem tenne jót a játéknak, ha ez végül bekerülne az éles szerverekre. Senkinek nem lenne szabad ilyen képességgel rendelkeznie, elvégre pont az a játék lényege, hogy taktikázni kell.

Sokszor az idő dönt a Valorantban, a támadók oldalán sűrűn előfordul, hogy az aktivált bombát nem találja meg időben a védekező gárda, így még úgy is pontot szereznek, hogy elveszítettek mindenkit. Nos, ha Astra pontosan meg fogja tudni határozni a Spike helyzetét, ezt elveszíti a Valorant…

Betöltés...
Keresés
Keresés