-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mobilra is megjelenhet a Call of Duty: Warzone

A Call of Duty: Warzone hamarosan egy éves lesz. Egészen pontosan március 10-én lesz egy éve, hogy megjelent a jelenkor egyik legkedveltebb Battle Royale címe. A játék ugyan nem hibátlan, de ez nem jelenti azt, hogy ne számíthatna kiváló címnek. Szerencsére a fejlesztők is igyekeznek folyamatosan korszerűsíteni, na meg javítgatni a hiányosságait.

Sőt, most egy olyan pletyka is elkezdett keringeni, hogy a Call of Duty: Mobile-ba is bele tervezik suvasztani a játékmódot. Ugyan még konkrét jelei nincsenek a forrásfájlok között, egy hivatalos kérdőív keretein belül már arról érdeklődnek a fejlesztők, hogy mit szólnának a játékosok, ha Battle Royale pályák is lennének a játékban.

Ez új szintre emelné a Warzone-t, tekintve, hogy ezzel már ténylegesen fel tudnák venni a versenyt a Fortnite-tal, valamint a PUBG-vel. S ha úgy vesszük az Apex Legends-el is, ami hamarosan megjelenik Switchre, vagyis szintén hordozható formába kerül.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI