-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Horrorjáték lett a Warzone – Az emberek a falakból támadnak

Új szezon, új lehetőségek. Ez természetesen a hibákra és egyéb kellemetlen bugokra is igaz.

Nemrégiben megjelent a Warzone és a Cold War legfrissebb szezonja, így új fegyverek, helyszínek és kozmetikai elemek érkeztek mindkét játékmódba. A szerverek ugyan nehezen bírták el az első napokban az érdeklődőket, de szerencsére azóta már ilyen téren rendeződött a helyzet. Már nem egy helyre ugrik a teljes lobby, így az irdatlan nagy lagokat is elkerüljük végre.

Van viszont egy fantasztikus glitchünk, ami sorjában keseríti meg a játékosok életét. Chemical Engineering alá újonnan be lehet csúszni, az arra járó védtelen játékosokat pedig le lehet darálni gond nélkül.

[PSA] New season, new glitches. People are clipping inside the walls underneath Chemical Engineering on Rebirth from CODWarzone

A fejlesztők még nem reagáltak a hibára, vagyis még javítva sincs. Szóval ha Rebirth Islanden az említett terület közelében járkáltok, óvatosan keringjetek!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI