9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Horrorjáték lett a Warzone – Az emberek a falakból támadnak

Új szezon, új lehetőségek. Ez természetesen a hibákra és egyéb kellemetlen bugokra is igaz.

Nemrégiben megjelent a Warzone és a Cold War legfrissebb szezonja, így új fegyverek, helyszínek és kozmetikai elemek érkeztek mindkét játékmódba. A szerverek ugyan nehezen bírták el az első napokban az érdeklődőket, de szerencsére azóta már ilyen téren rendeződött a helyzet. Már nem egy helyre ugrik a teljes lobby, így az irdatlan nagy lagokat is elkerüljük végre.

Van viszont egy fantasztikus glitchünk, ami sorjában keseríti meg a játékosok életét. Chemical Engineering alá újonnan be lehet csúszni, az arra járó védtelen játékosokat pedig le lehet darálni gond nélkül.

[PSA] New season, new glitches. People are clipping inside the walls underneath Chemical Engineering on Rebirth from CODWarzone

A fejlesztők még nem reagáltak a hibára, vagyis még javítva sincs. Szóval ha Rebirth Islanden az említett terület közelében járkáltok, óvatosan keringjetek!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI