7.4 C
Budapest
2021, április 19, hét

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Újabb Twitch ban, újabb tanulság: Ne menjünk sztriptízbárba a GTA-ban

Már írtunk nektek arról, hogy mostanában nagyon megy a GTA roleplay, viszont ezzel együtt a mindenféle tiltások is. Legutóbb épp xQc-t bannolták, mert agyára ment valami és mindenki elütött és hasonlók. Ő végül kikönyörögte, hogy feloldják a bant.

Most úgy tűnik RatedEpicz volt a soros, hiszen ugyanazon a szerveren, a NoPixelen játszik, és úgy gondolta remek ötlet lesz meglátogatni stream közben a Vanilla Unicornt. Nem volt az. Mint kiderült, az egy sztriptízbár. Némi NSFW tartalommal.

Ezután nemsokkal jött is a Twitch ban értesítés a felnőtteknek szóló tartalom sugárzása miatt. Jó hír azonban, hogy ez volt a streamer első “vétsége” tehát a tilalom nem volt  hosszú. Valamivel több, mint egy nap után, folytathatta is a streamet. 

Egy reddites komment az ügyben viszont felkeltette figyelmünket: “Elképesztő az, hogy játszhatsz olyan játékot, ahol kitépheted valakinek a gerincvelőjét, és agyonverheted vele, amíg darabokra nem robban, de nem játszhatsz olyan játékot, ahol fehérneműt viselnek és rúdtáncolnak” – figyelte meg hiero_.

Igen érdekes felvetés… Ti mit gondoltok erről? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI