18.8 C
Budapest
2021, szeptember 17, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Karácsony előtt érkezhet meg az új 4K-s Nintendo Switch gép

A PlayStation 5 és az Xbox Series S/X megjelenése okán egyre többször esik szó arról, hogy vajon mit fog lépni a Sony és a Microsoft húzására a Nintendo. A japán cég viszont egészen eddig csöndben halad előre az aktuális generációjával, látszólag mit sem foglalkozva azzal, hogy mit csinál az említett két “rivális”.

Jelentések szerint viszont a háttérben már komoly munkák folynak a Nintendónál. Olyannyira, hogy még idén piacra kerülhet egy új Nintendo Switch gép, amit a pletykák csupán csak “Switch Pro”-ként emlegetnek.

Ez a konzol már OLED kijelzővel lesz megpakolva, ami 4K-ban fog tudni prezentálni. A kijelzőt ráadásul a Samsung fogja gyártani a Nintendónak, vagyis a minőségre is figyel majd a japán cég.

Szintén új infó, hogy a képernyőt 7 inchesre tervezik, ami fél inchcsel szélesebb lesz, mint az alap Switch modellé. (A Switch Lite kijelzője csupán csak 5 és fél inches.)

A “Switch Pro” handheld módban 720p-t fog tudni teljesíteni, a 4K-t akkor fogja kitolni magából a gép, ha dokkoljuk.

Reméljük hamarosan jön egy hivatalos bejelentés és nem csak az elszórt morzsákból fogunk tudni találgatni…

A képek csupán illusztrációk!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI