Őrületes dezi körrel kente el Aaronékat a Fnatic

Aaron egy magyar játékos, aki a DreamHack Masters Spring selejtezőjén indult egy európai mixszel. Az egyetlen kellemetlenség ebben a helyzetben az, hogy egyből a first seed Fnatic ellen kellett teljesíteniük.

Mivel Bo1-ről beszélünk, így természetesen megvolt az esélye a POGbaPEEK-nek arra, hogy meghúzzák a váratlant és két vállra fektessék a klubóriást.

A meccs összességében nehezen indult, volt olyan pontja a meccsnek, amikor 10-5-ös összesítéssel vezetett a Fnatic. Ekkor Aaronék megtáltosodtak és elkezdték iskoláztatni a narancssárga-feketéket. Még a vezetést is átvették, ám ekkor kezdődtek a gondok.

A Fnatic úgy döntött 10-11-nél, hogy itt az ideje megpróbálni egy dezi körrel megakasztani a POGbaPEEK szériáját. A mentális csapásnak is nevezhető húzás esélye csekély volt, viszont abban az esetben, ha összejön, hatalmasat nyerhetett az esélyesebb csapat.

Finoman szólva is bejött a 400 IQ-s húzás, félelmetes kört rakott a Fnatic:

Ugyan a kör előtt még nagy volt a hype, a kommentátorok is elkezdték csavarni a pezsgő dugójának rögzítőjét. Viszont a Fnatic ezzel a körrel visszatért a meccsbe, s számunkra szomorú véget vetettek az összecsapásnak.

Aaronék 16-12 arányban vereséget szenvedtek. Mindazonáltal gratulálunk nekik, nagyot küzdöttek!

Betöltés...
Keresés
Keresés