9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Veszített a TSM, öngyilkossággal viccelődtek a közösségi médiában

A TSM Valorant és League of Legends csapata is kikapott a legutóbbi fordulóban, így mondhatjuk, hogy nem ez volt a legjobb napja a klubnak. Ezt csak tovább tetézte egy rettentően amatőr közösségi média húzás, ami miatt azóta is kapja az ívet az észak-amerikai org.

Az “Are ya winning, son?” közkedvelt mém egy meglehetősen megosztó verzióját használták, mint reakciót a két vereségre. Ezek után természetesen érkezett a sárdobálás, megjegyezném teljesen jogosan, ugyanis az ilyesmivel vérlázító viccelődni.

A TSM közösségi média felületeiért felelős illető, TSM Dunc menetrend szerint igyekezett oltani a tüzet, de az már olyan hőfokon égett, hogy a “véletlen volt, nagyon sajnálom, csupán félreértettem a képet” jellegű megjegyzései nem találtak figyelő fülekre.

Azt nem tudni, hogy megbünteti-e Duncot a TSM, ám egy ilyen oltári nagy bukta után azon sem lepődnénk meg, ha menesztenék. Az ilyesmi ugyanis nem vicc…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI