9.3 C
Budapest
2021, április 18, vas

ÚJ IDŐPONTBAN! AdamKissAK kipörgeti a szerencséjét: fogadás a Twitchen

Mennyit hozhat 100 ingyen pörgetés? És mennyi idő, mire kipörgeti az összeset a népszerű Twitch streamer? Mersz rá fogadni? AdamKissAK követőinek lehetősége van, hogy...

FRISS

Ilyen durva Warzone killt még életünkben nem láttunk

Az egyik legjobb elemei a Warzone-nak a különféle küldetések. A megszerezhető feladatokért játékbeli pénzt kapunk, amit fejlesztésekre, vagy éppen az elesett társaink visszavásárlására fordíthatunk. Olyan jól működött, hogy a Fortnite azóta le is másolta az egészet, ezzel is fejet hajtva a nagy sikerű ötlet előtt.

A lehetőségek közül a Most Wanted Bounty-k a legjobbak, itt ugyanis a pályán megjelöl nekünk egy ellenfelet a rendszer, akit időn belül le kell tudjunk vadászni. Erről a célpont is információt kap, s ha sikerül életben maradnia, a pénz nála landol.

Van, hogy a játék kedvez nekünk és pár száz méterrel arrébb lévő játékost jelöl ki nekünk. Ekkor könnyű letúrni a szerencsétlen célpontot. Na de mi van akkor, ha akár kilométerekre van az illető? Őszintén szólva én ezekben a helyzetekben hagyom az egészet a fenébe, viszont van akit egyáltalán nem zavar a távolság. Sőt mi több, akár be is lövi azt.

The Most Wanted target 1215m away in a helicopter? No problem! from CODWarzone

Egy Reddit felhasználó töltött fel arról képet, hogy célpontját több mint 1,2 kilométer távolságból szedte ki. Ráadásul egy helikopter utasteréből… Félelmetes!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI