-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

“Szörnyű amit tettem.”- xQc bocsánatot kért az újabb GTA tiltás után

xQc mostanában meglepően problémásan viselkedik. Nem is olyan rég ígérte meg, hogy többet nem viselkedik csúnyán a feloldása után a GTA NoPixel roleplay szerveren. Ez így lett szerintetek? Természetesen nem.

Vasárnapra virradóan már attól hangos a sajtó, hogy másodszor is kijárt neki a tiltás. Vajon miért? Mint kiderült, egy hibát kihasználva fegyvereket csempészett be a rendőrőrsre, majd tüzet nyitott több rendőrre is. MOONMOON, aki egy rendőrt “játszik” a szerveren nagyon kiakadt rá, egoistának nevezte, majd felszólította, hogy kérjen bocsánatot.

“Amit tettem szörnyű és undorító. Tiltás járna érte és én meg is kaptam a tiltást. Nem kellett volna ezt tennem és fordított helyzetben biztos, hogy én lennék az első aki felhúzza magát ilyesmin. Egyszerűen csak nem voltam önmagam. Nem gondolkodtam…” – mondta nemsokkal a történtek után. 

 

Nos az események még frissek és a vélemények nagyon eltérőek a bocsánatkérést illetően. Van aki szerint jó fej és köszi míg mások a pokolba kívánják. Mindenesetre kíváncsian várjuk a folytatást.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI