11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Az egész világ oltja a streamert, aki füstöt fújt macskája arcába

Egyszerűen hihetetlen (és egyben szánalmas is), hogy emberek mire képesek a kis állataikkal. Minek van macskád, ha zavar, hogy ott van?

Ahogy megszokhattuk már, végtelen számú közvetítőnél láthatjuk a háttérben, vagy itt-ott mászkálni kis kedvenceiket. Általában semmiféle problémát nem jelent ez, sőt a nézők nagy része imádja a kis szőrgombócokat bámulni a műsor részeként.

A Pandasmokem nevezetű, igen kevés feliratkozóval rendelkező streamer azonban úgy tűnik, nem tud viselkedni. Éppen WoW közvetítését nézte mindössze pár ember, amikor tündéri cicája tűnt fel mellette.

Úgy tűnt nem tetszik a kedves úriembernek, hogy nem csak az övé a reflektorfény.

Összesen háromszor fújta telibe az állatka arcát füsttel, melyből a harmadik alkalommal az igen rémült macska inkább ott is hagyta ezt a szerencsétlent. A videó természetesen azonnal felkerült redditre is, a kommentelők pedig nem fogták vissza magukat.

Streamer blowing pot smoke into their cat’s face. from LivestreamFail

“Miféle szardarab tenné ezt a macskájával?”- Egyetértünk.

Cikkünk írásakor Pandasmokem fiókja még aktív, bár a korábbi állatkínzások miatt kiosztott tiltások után nem tuti, hogy ez sokáig így is marad. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI