4.3 C
Budapest
2021, október 26, ked

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Szélhámosnak tartják Aydant, a világrekorder Warzone streamert

Aydan és bandája a hétvégén ismét bekerültek a hírekbe. Egy négyes kerettel összesen 162 killt szereztek egyetlen kör alatt, amire korábban még egyszer sem volt példa a játék története során.

Ez azt jelenti, hogy matematikailag egyszer teljesen kitakarították a pályát, s pár respawnolt játékost még egyszer két vállra fektettek. Ez összességében egy impozáns teljesítmény lenne, viszont sokan nem akarják elismerni a teljesítményt.

Aydan and company are complete frauds. from CODWarzone

A teljesítményt ugyanis a lehető leggyengébb szinten hozták össze a játékosok. Az nem kérdés, hogy kiváló játékosokból állt a négyes, az viszont már megkérdőjelezhető, hogy a szerver mennyire volt kompetitív.

A második helyezett csapat játékosai szabályosan alig játszottak még a játékkal, s úgy érkeztek meg a dobogó második fokára, hogy összesen 2 killt tudtak összehozni négyen.

A közösség nagyja ezért Aydan ellen fordult és csalónak, vagyis egészen pontosan szélhámosnak nevezik őt és bandáját.

Félreértés ne essék, így is félelmetes, amit összehoztak a srácok, de Cristiano Ronaldo sem kapna aranylabdát azért, mert 100 gólt vágott egy serdülő utánpótlás ligában…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI