12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A BlastX skinek wallhackként működnek a Valorantban

A BlastX Valorant skinek jelenleg egyedül eldönthetik egy meccs végkimenetelét. A speciális kozmetikai tartalmak ugyanis felfedhetik az ellenséges játékosokat akár falakon keresztül is, hála egy kellemetlen glitchnek.

Ha a szóban forgó tartalmakat leváltjuk, akkor valamilyen furcsa hatásnak köszönhetően a többi fegyver modelljét szétpontja a játékban a rendszer. Ez azt jelenti, hogy ha váltogatunk egy BlastX skinek fegyvert a kezünkben, az a pályán lévő fegyverek modelljeiről lefejti a “wrapeket”. Ezeket a borításokat pedig megláthatjuk a hiba miatt a falakon keresztül is.

A fenti videóban is jól látszik, hogy a marketben megbújó ellenfél fegyverének a borítása vörösen megvillan, ezért is tudja biztosan a játékos, hogy merre kell néznie.

Top 1 BR "aspas" is suspected of cheating after a gun appears through the wall. According to some people in the community this is a bug with some skins. from ValorantCompetitive

Sokáig azt hitték, hogy ez egy csalás, ezért sokakat hibásan vádoltak meg a közösségen belül. Ma már viszont biztos, hogy egy bugról beszélünk.

A hibát már vizsgálja a Riot Games is, viszont még nem sikerült megoldást találniuk a problémára.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI