18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Napi barom: Kivégzést akart, ám magát végezte ki a Warzone játékos

A Call of Duty: Warzone-ban lehetőségünk van “megalázni” ellenfeleinket a speciális kivégzésekkel. A fejlesztők amolyan extraként pakolták bele a játékba ezt a funkciót, ám a gyakorlatban az az igazság, hogy többször kellemetlen helyzetbe kerülünk miattuk.

Az animációk ugyanis megállíthatatlanok, így ha elkezdtük, akkor karakterünk mindenképpen véghez akarja majd vinni a kivégzést. Ez abban a helyzetben igencsak kellemetlen, ha éppen egy Finishing Move közben tör ránk egy harmadik csapat.

Persze ettől még vannak olyan emberek, akik szeretnek ezzel szórakozni. Történetünk “főhőse” is ilyen, aki azt hitte, hogy tálcán kínálják neki a Warzone Victoryt.

This new finishing move lmao from CODWarzone

Már csak az utolsó két ember harcolt a győzelemért, amikor az egyiket a földre kényszerítette a gáz. Mivel volt Self Revive Kit a felszerelésében, elkezdte gyógyítani magát. Ekkor érkezett a töketlen Rambo, aki stílusosan szerette volna befejezni a meccset. A gond csak az, hogy egy bukfencezős Finishing Move volt beállítva neki, így az animáció közepette kivetette magát a pályáról az illető. Ezzel a hátán fetrengő játékosnak adva az ajándék győzelmet.

Ha csak simán golyót eresztett volna az elterülő játékosba, most nem röhögne rajta a fél világ…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI