11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Röhejesen egyszerű megszerezni a FIFA egyik legritkább trófeáját

A videojátékokban a játékosok a szórakozás mellett többnyire kihívásokat keresnek. Ezért a fejlesztők a legtöbbe beleépítenek egy Achivement-rendszert, aminek során a játékosok mérhetik a teljesítményüket. A PlayStation esetében például ha minden trófeát összeszedtünk, kapunk egy speciális Platinum trófeát, ami azt mutatja, hogy a mesterévé váltunk az adott címnek.

Természetesen a FIFA 21-ben is vannak ilyen jellegű mérföldkövek. Ez persze a játék teljes egészét érinti, így ha szeretnénk mindent kisajtolni a FIFA-ból, bizony a karrier módot, s még a VOLTA Footballt is elő kell vegyük néha.

Egy szemfüles felhasználó rábukkant a játék egyik legritkább trófeájára, ám a kritériumra nem számított.

A szóban forgó Achievement csupán a játékosok 3%-nak van meg, így az ultra ritka kategóriába tartozik. Így jogosan hinnénk azt, hogy valami irdatlan nehéz dologról van szó, ám sajnos korántsem erről van szó. A trófeát azért kapjuk, ha lejátszunk egy meccset úgy, hogy egy női válogatottat használunk. Ennyi.

Így nőnap után kissé kellemetlen ráébredni, hogy a FIFA játékosokat teljes mértékben hidegen hagyja a női futball, s még egy laza játék erejéig sem hajlandók a kezükbe venni az egyik női válogatottat. Ha van néhány perced lazítani, érdemes javítani ezen a röhejes arányon!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI