12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Transfer bant kaphatsz, ha megveszed Ronaldo TOTY lapját a Fifában

Sokan álmodnak arról, hogy Cristiano Ronaldóval sprintelnek végig a partvonal mellett a FIFA Ultimate Teamben. Vannak, akiknek megadatik, hogy egy pakkból kiesik a játékos, ám másoknak marad a grind és a szenvedés. A lap ugyanis egyáltalán nem olcsó.

Pláne nem a TOTY verzió, ami a TOTS mellett a második legerősebb kiadása szokott lenni a portugál klasszisnak. A Juventus támadóját nem fogja a kor, így minden eddigi játék megjelenésekor borítékolható volt, hogy kap egy TOTY kártyát januárban. Ez a 21 esetében sem történt másképp, valószínűleg ezért is kezdtek rá gyűjteni olyan sokan már a megjelenés óta.

Redditen felbukkant egy bejegyzés egy PC-s felhasználótól, aki arról írt, hogy végre valahára meg tudta magának vásárolni a hőn áhított TOTY Ronaldót. A baj csak az, hogy ennek következtében az EA Sports azonnal tiltotta is a fiókját a piacról.

Egy édesapa írta a posztot, akinek három hónapos a kislánya, így nem nagyon van ideje játszani a játékkal. Szabadidejében pedig a piacon ügyeskedett, hogy összekaparjon magának 10,8 millió Coint. (PC-n ennyibe kerül a szóban forgó kártya.) Elmondása szerint mindent tisztán csinált, s már megpróbálta felvenni a kapcsolatot az EA Sports Supportjával is.

Ez a sztori eddig lehetne egy kellemetlen eset, vagy éppen egy hatalmas kamu is, ám a FUTbint böngészve egy igencsak furcsa dologra bukkanhatunk. A játékostesztek között többen is írták, hogy a szóban forgó kártya megvásárlása után automatikusan tiltotta őket az EA Sports a Transfer Marketről. Ez pedig már felvet egy-két kellemetlenséget.

Ezek szerint az EA Sports ráállított egy botot Ronaldo TOTY lapjára, ami megfigyeli a piac működését. S ha egy olyan játékos jut hozzá, aki sok kis üzletből küzdötte fel magát a portugál szintjére, azonnal érkezik a tiltás a felhasználóra.

Hatalmas port kavart a FIFA Redditen az édesapa bejegyzése, reméljük az EA Sports fülébe is eljut az eset és csinálnak valamit ezzel a kellemetlenséggel.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI