6.3 C
Budapest
2021, október 17, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Betilthatják a Fortnite-ot Kínában a Tencent amatőr hibája miatt

Az elmúlt évek során többször is foglalkozott már a gaming média a kínai videojátékpiaccal. A hatalmas keleti országban ugyanis jogszabályokkal szabályozzák a játékbeli tartalmakat, amik alól természetesen a Fortnite sem élvez kivételt.

Például meg van határozva, hogy egy menet mennyi ideig tarthat. Ha ezen túllépnének a játékosok, akkor mindenki meghal a szigeten és döntetlent hirdet a kliens. Továbbá nem jelenthetnek meg éles, szörnyszerű fogak a játékban, ahogy emberi hullákra sem utalhat semmi (lásd: zombik, csontváz, koponya, stb.).

Például Jules Shadow stílusának maszkján Kínában nincs koponya minta

Épp ezért, a nagy sikerű Marvel-kollab keretein belül megjelent Ghost Rider Outfit sem volt elérhető Kínában. A Glider, a Wrap, valamint a Harvesting Tool is megvásárolható volt, ám a csontvázszerű modell nem.

Most viszont hatalmasat hibázott a Tencent, elérhetővé tették véletlenül az Outfitet is az Item Shopban.

Ez a hiba sokba kerülhet a cégnek. A komolyabb bírság mellé akár még átmeneti ideig fel is függeszthetik a játékot Kínában. Ez pedig hatalmas érvágás lenne, elvégre egy hatalmas országról beszélünk, hajmeresztően sok felhasználóval.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI