Nincs új a nap alatt – Doublelift ismét a TSM-hez igazolt

A világbajnokság után nagy átalakuláson ment keresztül a TSM League of Legends csapata. Bjergsen, a klub kapitánya visszavonult és edzői karriert kezdett. A másik világsztár, Doublelift sorsa viszont kérdéses volt.

Míg a dán biztos volt a váltásban, Doublelift nem volt olyan elhivatott a visszavonulásával kapcsolatban. A csapatnak azt kommunikálta, hogy hajlandó maradni, ha kap maga mellé egy sztár supportot. Be is lengették SwordArt nevét, ám az az üzlet még az utolsó pillanatban sem tűnt biztosnak, így Yiliang Peng inkább úgy döntött, hogy nem folytatja ilyen kétes körülmények között. Végül SwordArt a TSM-ben kötött ki, Doublelift pedig szomorúan konstatálta, hogy lecsúszott a lehetőségről.

Azóta néha-néha streamelgetett a volt profi játékos, viszont egyetlen csapathoz sem tartozott ez idő alatt. Most viszont “új” otthonra lelt, a TSM ajánlott neki tartalomgyártói szerződést, amit a streamerré vált profi el is fogadott.

Így tehát újabb elemmel bővült az élet örök törvényeinek a listája. Reggelente biztosan felkel a nap, az emberek nem élnek örökké, Doublelift pedig idővel mindig visszatér a TSM-hez.

Betöltés...
Keresés
Keresés