20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Sinatraa reagált a szexuális bántalmazással kapcsolatos vádakra

Tegnap már beszámoltunk nektek arról, hogy a Sinatraa becenévre hallgató Jay Won-t, a profi esportolót, az exbarátnője gyanúsította meg azzal, hogy több alkalommal bántalmazta őt és kényszerítette szexuális együttlétekre.

Előző cikkünk írásakor még nagy volt a csend a másik fél részéről, ám néhány órával később ő is megosztotta álláspontját a rajongóival és a kíváncsiskodó személyekkel.          A Twitter bejegyzésben jóval rövidebben, néhány mondatban nyilatkozott.

“Cleo bejegyzéséből kiderül, hogy ő másképp idézi fel kapcsolatunkat, mint én. Amiben egyetértünk, az az, hogy egészségtelen volt mindkettőnk számára. Elnézést kérek Cleótól és sajnálom, hogy a dolgok véget értek, de soha semmilyen módon nem bántalmaztam.”

Így folytatta: “Én teljes mértékben együttműködök a vizsgálatokkal, és rendelkezésre bocsátom a Cleo által a bejegyzésében hivatkozott teljes hang- és videoklipeket is.” – zárta mondandóját Sinatraa.

Természetesen ezzel nem ért véget a huzavona, cle0h szinte lesben állt, azonnal válaszolt: “Sosem kértél tőlem bocsánatot. Még arra sem vagy képes, hogy írj nekem egy üzenetet.”

Kíváncsian várjuk a sztori végkifejletét, azt tekintve, hogy kettőjük közül valaki nem mond igazat…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI