18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

“Ellepték” Prisont a zombik – Nagy csalódás a Warzone-apokalipszis

Nyílt titok lassan a Call of Duty: Warzone közösségen belül az új időszakot elindító esemény tematikája. Az aktuális szezon elején megérkezett egy teherhajó, aminek a legénysége tragikus körülmények között elhalálozott. Ám gond egy szál sem, még mindig rohangálnak, csak éppen zombik képében.

Ezek az élőhalottak viszont terjesztik a kórt, s szépen lassan elkezdenek eluralkodni Verdanskon. Legalábbis a történet szerint ez történik, a gyakorlat sajnos sokkal bénább ennél.

So now Shipwreck isn’t crossed out but Prison is and there’s a machine that says 100% from CODWarzone

Mint kiderült, a terjedést úgy érzékeltetik a fejlesztők, hogy egy-egy ismert területet foglalnak el a zombik a pályáról. Shipwreck területén kezdték, s most éppen Prisonban tanyáznak. Az aktuálisan fertőzött területet egy áthúzással jelölik a fejlesztők a térképen.

Nos, érthető, hogy a szerverek nem bírnák el a temérdek élőhalott-hordát Verdansk területén, na de ennél azért nagyobb durranásra számítottunk. Pláne akkor, ha igazak a leakek és tényleg egy atomrobbanás fogja tudni csak megfékezni a terjedést. Ebben az esetben ugyanis több kell holmi “foglalósdinál”.

Prison tehát jelenleg a zombik uralma alatt áll. Ezen a területen érdemes a napokban vigyázni, valamint imádkozni azért, hogy a Treyarch összeszedje magát és ennél egy kicsit élesebb eseményt dugjanak az orrunk alá. Mert ez minden csak nem zombi apokalipszis…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI