3.6 C
Budapest
2022, január 28, pén

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Ez már biztos?! – Kiderült, hogy Fortnite x DC szezon érkezik-e jövő héten

A Fortnite Battle Royale mostanában egy bemutatóteremnek is megfelel. A nagyobb franchise-ok, mint a Marvel képregények, valamint a Star Wars tartalmak, de még a The Walking Dead szereplői is képviseltették már magukat a közelmúltban. S mind egyetlen célt szolgált, hogy a játékosok komoly pénzeket öljenek a megvásárlásukba. A játék sztorija sokak szerint a háttérbe szorult (szerintem mondjuk csak ezek köré rendeződött), pont emiatt egyre kevesebb ember rajong az újabbnál újabb kollaborációkért.

A Fortnite világáról új képregénysorozat jelenik meg áprilisban, amiben Batman és sok más DC képregénykarakter is szerepet kap. Épp ezért attól tartottak a rajongók, hogy a Marvel-szezon után egy DC is érkezhet. S mint ne mondjak, egészen eddig minden jel erre utalt.

Most viszont Tabor Hill, egy elismert leaker is megszólalt. Az ő információi szerint szó sincs DC-központú szezonról, így mindenki megnyugodhat, aki ettől tartana.

Természetesen biztosra nem lehet még mondani semmit, az viszont figyelemreméltó, hogy Hill eddig szinte mindent pontosan megjósolt, így lehet valami abban, amit mond.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI