Kapcsold ki a Cross-Playt, ha Switchen akarsz Apexezni!

Már Nintendo Switchen is játszható a Respawn és az Electronic Arts nagy sikerű Battle Royale játéka, az Apex Legends. Természetesen a hype-ból mi sem akartunk kiamaradni, így amint lehetőségünk adódott rá, letöltöttük a játékot és kipróbáltuk egy Switch Lite-on.

Ez volt ugyanis az az aspektus, ami miatt ténylegesen megérte elővenni a játékot a Nintendo konzolján. Tekintve, ha egy sima Switchen, dokkolva akartuk volna játszani, közel olyan hatást keltett volna, mint PS4-en, vagy Xbox One-on, ebben pedig semmi extrát nem láttunk.

Az egyszerűsített handhelden meglepően jól futott a játék, bár a 30 FPS-es felső határ a képfrissítés terén igencsak bántotta a szemünket. Viszont minden más kiválóan működött. Egészen addig, amíg be nem léptünk egy normál menetbe.

Gyakorlatilag pillanatok alatt ledaráltak minket, sokszor olyan helyzetekben, hogy szinte fel se tudtuk mérni, hogy mi történt. Nos, ez azért történt, mert a PC-s és az egyéb konzolos arcok tunkoltak le minket.

Épp ezért erősen ajánlott kikapcsolni a Cross-Playt a menüben, ugyanis egyáltalán nem fair a megosztott játékhelyzet. A gyors és pörgős játékmenetéről ismert Apex Nintendo Switchen olyan, mintha be lenne lassítva. Egy ilyen környezetben pedig lehetetlen felvenni a versenyt azokkal, akik teljes sebességen pörgetik.

Viszont onnantól kezdve, hogy kiszűrtük az erősebb gépeken játszókat, már igazán szórakoztató tud lenni a játék. Természetesen azok után, hogy hozzászokik a szemünk a 30 FPS-hez.

Betöltés...
Keresés
Keresés