Nkosi Burgess FUT kerete az eddigi legízlésesebb, amit egy profitól láttunk

Egyre sűrűbben kerülnek elő manapság profi focisták Ultimate Team keretei. Lehetséges, hogy a koronavírus okozta karantén miatt ülnek sokat a futballisták a konzoljaik előtt, de szinte minden nap látni egy profi keretet a világhálón.

Nkosi Burgess egy 23 éves amerikai futballista, aki jelenleg az FC Dallas keretét erősíti. Mivel szereti a Fifát, így kapott is egy speciális 99-es kártyát a kanadai kiadótól. Mindezek mellett valószínűleg Burgess is megkapja azt a kiemelt támogatást, amit az összes többi profi, vagyis ikonok és exkluzív kártyák hemzseghetnek a futballista klubjában.

Ám ő mégis egy olyan keretet rakott össze, ami nem ikonokra épít, hanem a kreativitásra! Ilyesmiből pedig még nem igen láttunk példát azóta, hogy elkezdtek kiszivárogni a profik keretei.

Egyetlen ikon található Burgess keretében, a 86-es Petr Cech. A védelmen felül igazi Premier League uralom ismerhető fel. Opara, Burgess (a játékos saját lapja), valamint Fer és Klaiber mellett mindenki az angol ligában futballozik. A hátsó vonulathoz csatlakozik még Luke Shaw, vele egészül ki az 5 védős rendszere az amerikainak.

Az említett játékosok előtt Wijnaldum és Barnes dolgozik, a széleken pedig Son és Mahrez kellemetlenkedik. A középső támadó pedig Paul Pogba Rulebreakers kártyája.

Betöltés...
Keresés
Keresés