-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Szigorú diktatúrára készülhetnek a hazai esport szereplők a HUNESZ jóvoltából

A hazai esport élet egyre finomabb, de még mindig aprócska tortája fölött úgy tűnik nem lesz osztozkodás. Legújabb tervezetével a HUNESZ inkább befalná az egészet egyedül, és akinek ez nem tetszik, annak arra van az ajtó.

Bár az esport jogi háttere még mindig csak kialakulóban van Magyarországon, aktív szereplőből nincs hiány. Szükség is van rájuk, hiszen ezek a szereplők hozzák tető alá a versenyeket, ahol a csapatok és játékosok pénzdíjakat nyerhetnek, itt láthatják őket a szponzorok és rajongók, akik aztán bizalmat szavazva nekik támogatják őket.

Vagyis minél több a megjelenés és a kiugrási lehetőség, annál jobb.

A játékosoknak is, a csapatoknak is és az egész magyar esportnak is ez az érdeke. Az egyik legnagyobb hazai szövetség, a HUNESZ nevét például biztosan sokan hallották már. V4, MNEB és Magyar E-sport Fesztivál szervezése, hogy csak a legnagyobbakat emeljük ki.

“Összefogás a magyar e-sportért, célja a hazai e-sport fejlesztése, az e-sport élet szervezése, támogatása.” – áll a HUNESZ alapszabályában.

De tegyük egymás mellé a szavakat és a tetteket! Legújabb tervezetük azonban ehelyett a nemes cél helyett egy indokolatlan és érthetetlen diktatúrát helyez kilátásba. Ahelyett, hogy összefognák az esport hazai szereplőit, választás elé kényszerítik őket. Támogatás helyett rombolás, szervezés helyett kizárás.

“A HUNESZ tag más magyar e-sport szövetség tagja nem lehet, ennek megszegése a HUNESZ-ből való azonnali kizárást von maga után, ezt a szabályt megszegő tagszervezet számára.”

A “bort iszik, vizet prédikál” tipikus esete. Az aggasztó fejleményről az NGES közleményéből értesülhettünk.

De miért is olyan nagy baj ez?

Mármint azon kívül, hogy saját alapszabályukban összefogásról és fejlesztésről beszélnek, majd húznak egy ilyet. Mert ugye ez már önmagában is elég nagy baj.

A legnagyobb probléma ezzel csak az, hogy a magyar esport szereplők
(csapatok, játékosok és szponzorok) lehetőségei és bevételei szépen be fognak zuhanni.

Hiszen aki náluk tag, az más szövetség által szervezett bajnokságon nem indulhat majd el. Tehát a csapatoknak választaniuk kell a két legnagyobb magyar esport bajnokság között. Vagy lemaradnak az MNEB-ről, vagy búcsút intenek a MEB-nek emiatt a teljesen értelmetlen döntés miatt. Sőt, ez már nem is szimplán értelmetlen, annál már sokkal rosszabb…

Hogy a cikk eleji hasonlattal éljünk, ezt a picike esport tortát most szépen megfogják, és gyorsan megpróbálják befalni az egészet. Aztán ha nem sikerül, a maradékot inkább felgyújtják. Nehogy már másnak is jó legyen…

A hazai gamer közösség már el is kezdte a mémgyártást az esetről:

Kellemetlen.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI