12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Telefonálás közben, egy kézzel alázott a koreai LoL legenda

Aki Koreában profiként játszhat, az az esportban hatalmas elismerésnek számít. Ázsiában sokkal nehezebb a legjobbak közé kerülni, így jóval jobban is tisztelik az esportolókat arrafelé, mint például nyugaton.

A Gen.G visszavonult legendája, CuVee is egy ilyen játékos. Még 2018-ban regionális bajnok is volt, a világbajnokságon is egeret és klaviatúrát ragadhatott. Stabil játéka miatt sokan tisztelték és tartottak tőle a profi szcénán belül.

Ma már nem versenyez, hanem tartalomgyártóként dolgozik, még mindig a Gen.G ernyője alatt. A napokban viszont bizonyította, hogy a koreai Challenger szintet akár egy kézzel is tudja hozni.

Éppen Kayle topot próbált játszani Poppy ellen, ami a játék korai szakaszában minden, csak nem egy egyszerű vállalkozás. A helyzetet csak tovább nehezítette, hogy az ösvény fázis kezdetekor CuVeet felhívta egy ismerőse telefonon, így a profiból lett streamer nem tudott mit tenni, egy kézzel kellett elkezdenie farmolni. Ez egészen addig volt kellemes, amíg Poppy el nem kezdett vele tradelni az első szinten.

A harc közben még képességet is használt CuVee, amit nagy meglepetésünkre még el is talált. Poppy végül holtan terült el, a történet hőse pedig alig egy-két HP-val zárta az ütközetet.

Hihetetlen, hogy mennyire nyugodtan játszotta meg CuVee a helyzetet. A jóízű beszélgetés mellé tehát befért még egy komolyabb alázás is. Mi tagadás, Koreában ez a módi!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI