Telefonálás közben, egy kézzel alázott a koreai LoL legenda

Aki Koreában profiként játszhat, az az esportban hatalmas elismerésnek számít. Ázsiában sokkal nehezebb a legjobbak közé kerülni, így jóval jobban is tisztelik az esportolókat arrafelé, mint például nyugaton.

A Gen.G visszavonult legendája, CuVee is egy ilyen játékos. Még 2018-ban regionális bajnok is volt, a világbajnokságon is egeret és klaviatúrát ragadhatott. Stabil játéka miatt sokan tisztelték és tartottak tőle a profi szcénán belül.

Ma már nem versenyez, hanem tartalomgyártóként dolgozik, még mindig a Gen.G ernyője alatt. A napokban viszont bizonyította, hogy a koreai Challenger szintet akár egy kézzel is tudja hozni.

Éppen Kayle topot próbált játszani Poppy ellen, ami a játék korai szakaszában minden, csak nem egy egyszerű vállalkozás. A helyzetet csak tovább nehezítette, hogy az ösvény fázis kezdetekor CuVeet felhívta egy ismerőse telefonon, így a profiból lett streamer nem tudott mit tenni, egy kézzel kellett elkezdenie farmolni. Ez egészen addig volt kellemes, amíg Poppy el nem kezdett vele tradelni az első szinten.

A harc közben még képességet is használt CuVee, amit nagy meglepetésünkre még el is talált. Poppy végül holtan terült el, a történet hőse pedig alig egy-két HP-val zárta az ütközetet.

Hihetetlen, hogy mennyire nyugodtan játszotta meg CuVee a helyzetet. A jóízű beszélgetés mellé tehát befért még egy komolyabb alázás is. Mi tagadás, Koreában ez a módi!

Betöltés...
Keresés
Keresés